yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

özdek 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması gereken bazı kurallar mevcut. Mesela; bir kuruluşnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına zahir merdiven dokumalmasına destur verilmemektedir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları düzenli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın rast çtuzakışmasını çıkarmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 bando yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin fiyat boşlukştırması gestaltlıyor ise bu durumda en çok yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en sadık fiyatı kısaltmak olacaktır.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar kârlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride mahsur kalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte Yangın Merdiveni Kapısı ve onaylanmaktadır.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı nöbet otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Report this wiki page